fbpx

Ondernemers gezocht!

Ga mee op Liefdestour!

Together is a wonderful place to be

In de weekenden voor Valentijnsdag organiseren wij, ik en mijn team van Willow Mae, een bijzondere tour in kleine, mooie kerkjes in Nederland. Wat ontzettend leuk dat jij geïnteresseerd bent om jouzelf en jouw bedrijf te profileren en kennis te maken met jouw nieuwe potentiele klant in jouw regio op één of meerdere plekken in Nederland tijdens deze tour.

Graag vertel ik je wat meer over deze mooie tour.  Wat je wellicht nog niet weet is dat Willow Mae , ik zelf met mijn team, een artiest is met een missie om de liefde in de levens van mensen te doen bloeien, juist ook daar waar pijn is ontstaan. Hierover kun je veel lezen in de interviews die ik al gegeven heb. Eén van de dingen waar we het meest trots op zijn is dat we in 2019 een prachtig Bookazine hebben uitgebracht met dit verhaal, prachtige foto’s, gedichten, quotes en songteksten en de CD met de muziek er in. Ook op Spotify kun je Willow Mae vinden.

De tour bestaat uit 6 evenementen waar stellen en singles naartoe zullen komen om het leven en de liefde te kunnen ervaren. Om de verbinding met zichzelf en anderen aan te kunnen gaan, inspiratie op te doen en moed te vatten voor op de reis van hun (liefdes)leven.

De Valentijnstour is echt een plek waar mensen naartoe komen om de verbinding met het leven en de liefde te voelen, in contact te komen met zichzelf en hun partner en eventuele anderen. Ze krijgen door de muziek en het verhaal handvatten en moed om het leven en de liefde aan te gaan. En door de eventuele diepe dalen heen, samen met anderen op te klimmen naar de top van de berg. Willow Mae zorgt voor de inspiratie, jij zorgt met jouw bedrijf tijdens dit evenement voor het aanbod van mooie producten en geschenken, diensten of praktische hulp en mogelijkheden om deze inspiratie verder mee het leven in te nemen.

Elk concert is het Willow Mae’s intentie om de zaal door middel van een beleving te inspireren om het extatische gevoel te  ervaren dat er een onuitputtelijke bron van liefde is. En dat het geen onbereikbare droom is, maar dat het mogelijk is om liefde uit die bron te putten vanuit wie jij zelf bent.

Om je een idee te geven, dit is wat we gaan doen:

 • Het multidisciplinaire concert van Willow Mae. Een akoestisch optreden met spoken word en live muziek van het album Song of Songs.
 • En (info)markt met een 6-tal aanbieders op het gebied van verbinding en relaties en daaraan gerelateerde (creatieve) producten of diensten.

Als je meedoet dan krijg jij:

 • Contact met jouw potentiële, nieuwe klant. Onze doelgroepen komen overeen! Jouw doelgroep is ook de doelgroep van Willow Mae en de andere ondernemers tijdens het evenement.
 • Exposure en gratis reclame voor jouw bedrijf
 • Het evenement is een positieve en ontspannen manier om in contact te komen met de doelgroep. De liefde vieren en zelf en samen mogen en kunnen groeien!
 • Samenwerking binnen de branche in jouw regio. Personen die bij jou wellicht al klant zijn of geen klant (meer) worden, kunnen dat misschien wel worden voor een andere ondernemer op de markt die net iets anders doet. Zo kunnen we elkaar helpen en ondersteunen en gebruik maken van elkaars netwerk en onze potentiële klanten een breed aanbod doen.
 • Exposure via onze mailings
 • Een tafel bij de Willow Mae producten waar je jouw bedrijf kunt presenteren en kunt spreken met de bezoekers.
 • Positieve benoeming in regionale persuitingen
 • Advertenties via social media
 • Twee gratis kaarten voor het evenement voor jou en je (business)partner
 • Een gratis Bookazine vol met inspirerende quotes, songteksten, gedichten en foto’s van Willow Mae met haar muziekalbum.

Wat gaat dit jou kosten? 

Omdat ik enorm geloof in verbinding tussen mensen, ondernemers, een versterking van onze gezamenlijke boodschap kost deelnemen aan dit evenement je geen geld. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat er 13 á €15,- per stuk kaarten per locatie waar je aanwezig zult zijn verkocht worden. Het mooie hieraan is, is dat jouw buurvrouw, tante, dochter, oom etc. waarschijnlijk wel geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product, maar deze niet bij jou af zouden willen nemen omdat ze je kennen. De kans is erg groot dat ze dat wél zouden doen van een vergelijkbare ondernemer die ze niet kennen. Aangezien iedereen die meedoet dit doet, zullen we dus allemaal een nieuw publiek ontmoeten! Natuurlijk mag je ook bestaande klanten uitnodigen, dit is de doelgroep al en het versterkt jullie band.

Data en locaties:

Dordrecht 6-02

Amsterdam 7-02

Utrecht 8-02

Joure 13-02

Arnhem 14-02

Oegstgeest 15-02

Vraag en antwoord:

 1. Hoeveel gaat een kaartje kosten? Rond de €15,-
 2. Krijgen de ondernemers echt de kans en aandacht tijdens de avond? JA! We doen dit evenement samen, dus we zullen er ons best voor doen om genoeg ruimte en aandacht voor jullie aandeel in het evenement de creëren. Je mag ook zeker meedenken over de invulling daarvan! Het is niet zo dat de mensen tijdens het concert zelf jullie stand kunnen bezoeken. We maken het een onderdeel van het programma en jullie worden vermeld in de aankondigingen.

De tour wordt ongelofelijk inspirerend. En wij zouden graag willen dat jij erbij betrokken bent. Heb je ondanks deze brief nog vragen of opmerkingen? Rutger is je man! rutger@seth-entertainment.nl / 0623080485.

Weet je al zeker dat je niet mee gaat doen? Maar wil je wel op de hoogte blijven van wat we doen? Laat dat dan even weten.

Wil je meer?

 • Wil je bijvoorbeeld een mooi relatiegeschenk voor jouw klanten, werknemers of collega’s? Dan kan je het Bookazine t.w.v. €25,- ook tegen inkoopprijs aanschaffen en cadeau geven als kerstgeschenk.
 • Wil je zelf de kaarten aanschaffen en weggeven aan zakenrelaties, klanten of andere relaties dan kan dat natuurlijk ook.
 • Wil je grote sponsoren en daarvoor landelijke aandacht krijgen, met je logo op de poster terecht komen en daarvoor vrijkaarten ontvangen? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op.

En wat nu?

Ben je nog steeds enthousiast? Vul dan snel het formulier in. Er is beperkt plek om je te presenteren, dus doe het snel! Wanneer je het aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je jouw eigen promotiecode die je kunt delen.

Ik wil me aanmelden!

1 + 4 = ?